Čerešňovo-rakytníková pikantná marináda na mäso

Domáca jablkovo-rakytníková zmrzlina
03. 06. 2016
Palacinky s marhuľovo – rakytníkovým tvarohom
03. 06. 2016

Čerešňovo-rakytníková pikantná marináda na mäso

Postup

Čerešne umyjeme, odkôstkujeme a nekrájame najemno. Papriku rozdrvíme. Všetko dáme do hrnca, pridáme rakytníkový sirup a čerešňový lekvár s rakytníkom. Riedime vodou a pozvoľna povaríme cca. 30 minút. Necháme vychladnúť a máme hotovú domácu a zdravú marinádu na mäso. Dobrú chuť!

Foto - Ilustračný záber

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.