Chutney s rakytníkom

Shirley Temple s rakytníkom
26. 06. 2017
Rakytníkový mousse s mangom
27. 07. 2017

Chutney s rakytníkom

Postup

V panvici na masle upečieme najemno nakrájanú cibuľu, osolíme a okoreníme. Pridáme zvyšné suroviny okrem rakytníkových bobúľ. Zmes privedieme do varu a dusíme cca. 20 minút. Pridáme rakytník a varíme ďalej, kým bobule nezmäknú. Hotové chutney necháme vychladnúť a môžeme podávať k mäsám. Skladujte v sklenenej nádobe v chladničke.

Foto - Ilustračný záber

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.