Domáca rakytníkovo-medová horčica

Kurací šalát s rakytníkovým dressingom
23. 02. 2017
Voňavý rakytníkovo-jablkový parfait
23. 03. 2017

Domáca rakytníkovo-medová horčica

Postup

V panvici rozpustíme maslo s olivovým olejom na miernom ohni, osolené okorenené kuracie prsia pečieme dozlata. Po vychladnutí nakrájame na plátky. K dressingu zmiešame olivový olej s rakytníkovou šťavou a medom. Do misy pripravíme šalát, avokádo a zeleninu podľa chuti, pridáme kuracie plátky a polejeme dressingom. Dobre premiešame a servírujeme.

Foto - Ilustračný záber

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.