Grilované kuracie prsia s rakytníkovo – horčicovou marinádou

Čokoládový fondán s rakytníkom
04. 05. 2017
Pomaly pečená rakytníková panenka
08. 06. 2017

Grilované kuracie prsia s rakytníkovo – horčicovou marinádou

Postup

Predhrejte gril, alebo grilovaciu panvicu. Zmiešajte horčicu, RAMED - med s BIO rakytníkom, majonézu a steakovú omáčku a marinujte kúsky kuraťa v omáčke, najlepšie 1-2 hodiny pred pečením. Odložte si kúsok omáčky, s ktorou budete za chodu pretierať mäso. Grilovací rošt alebo panvicu zľahka potierajte olejom. Kuracie kúsky grilujte 18 až 20 minút. Pri občasnom obracaní mäsa ho postupne pretierajte zvyšnou marinádou. Servírujte čerstvým šalátom, alebo grilovanou zeleninou.

Foto - Ilustračný záber

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.