Kuracie prsia v rakytníkovej marináde na grilovanie

Rakytníková limonáda
11. 04. 2018
Rýchle a sladké raňajky
23. 05. 2018

Kuracie prsia v rakytníkovej marináde na grilovanie

Postup

Všetky prísady rakytníkovej marinády dôkladne zmiešame vo väčšej miske. Vykostené kuracie prsia nakrájame na menšie časti, vložíme do misky s marinádou a premiešame. Mäso vložíme do chladničky a necháme stáť min. 2 hodiny (najlepšie je nechať mäso stáť 24 hodín). Po uplynutí času je mäso pripravené na grilovanie. Ugrilované mäso podávame s čerstvou zeleninou.

Dobrú chuť:)

Foto - Ilustračný záber

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.