Tekvicovo-rakytníková polievka
25. 10. 2016
Rakytníkové snehové sušienky
23. 11. 2016

Losos s RAMED glazé

Postup

Lososa umyjeme a očistíme. Osolíme, okoreníme a vložíme do panvice s horúcim olejom kožou dole. Zhruba o 5-7 minút ich opatrne otočíme. K lososovi pridáme roztlačený cesnak a po minúte primiešame zmes citrónovej šťavy a RAMED - med s BIO rakytníkom. Rybu pečieme ešte približne 3 minúty, kým bude hotová a omáčka sa zahustí. Servírujeme s čerstvo nakrájanou petržlenovou vňaťou.

Dobrú chuť!

Foto - Ilustračný záber

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.