Rakytníkové snehové sušienky

Losos s RAMED glazé
08. 11. 2016
Sviatočný raMEDový koláč
07. 12. 2016

Rakytníkové snehové sušienky

Postup

Maslo izbovej teploty vyšľaháme so smotanovým syrom. Pridáme trstinový cukor a 100% BIO Rakytníkovú šťavu a šľaháme dohladka. V inej miske skombinujeme múku, prášok do pečiva a soľ. Pridáme mokré suroviny do múky a dobre pomiešame, dávame pozor, aby sme cesto nepremiešali. Z cesta vypracujeme okrúhle guľky a roztlačíme ich na placky. Sušienky rozložíme na plech, ktorý je vyložený papierom na pečenie. Pečieme ich vo vyhriatej rúre pri teplote 190°C cca 10-15 minút. Hotové sušienky ľahko posypeme práškovým cukrom.

Náš tip: Pridajte k práškovému cukru lyžičku 100% BIO Rakytníkovej šťavy aby ste získali skvelú rakytníkovú polevu na sušienky!

Foto - Ilustračný záber

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.