Rakytníkový mousse s mangom

Chutney s rakytníkom
13. 07. 2017
Jablkovo-rakytníkový koláč
09. 08. 2017

Rakytníkový mousse s mangom

Postup

Pripravte mousse: ponorte 3 želatínové plátky do studenej vody a z cukru a vajíčok našľahajte penu. K pene pridajte jogurt a vanilku. Rakytníkovú šťavu ohrievajte v hrnci a pridajte namáčaný želatín. Nechajte želatín rozpustiť v šťave. Želatínovú zmes nechajte vychľadnúť a rozmiešajte vo vajíčkovom zmesi. Nalejte do pohárov a dajte do chladničky. Ďalšie 3 namáčané plátky želatíny pridajte k zmesi rozmixovaného manga a rakytníkovej šťavy. Vyberte mousse z chladničky a rakytníkovo-mangovú zmes dajte navrch. Nechajte úplne vychladnúť!

Foto - Ilustračný záber

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *