Rakytníkový mrežovník

Caffé Latte
07. 03. 2016
Čokoládový mousse bez múky
17. 03. 2016

Rakytníkový mrežovník

Postup

Zmiešame múku, prášok do pečiva, cukor, vajcia a maslo. Vypracujeme cesto a rozdelíme ho na dve časti v pomere 2:1. Väčšiu časť rozvaľkáme a dáme na plech. Očistíme a nastrúhame jablko, pridáme rakytník, rakytníkový sirup a škoricu podľa chuti. Zmes rovnomerne rozotrieme na cesto. Navrch poukladáme mriežky, ktoré sme ušúľali zo zvyšku cesta. Šup ho do vyhriatej pece na 25 až 30 minút. Po vychladnutí posypeme práškovým cukrom a môžme ho podávať.

Foto - Ilustračný záber

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.