Veľkonočná rakytníková pečená šunka

Voňavý rakytníkovo-jablkový parfait
23. 03. 2017
Proteínové guľky s rakytníkom
20. 04. 2017

Veľkonočná rakytníková pečená šunka

Postup

Šunku uvaríme v osolenej vode a necháme dve hodiny postáť. Kožu narežeme tak, aby sme na nej vytvorili malé štvorce a napicháme do nich klinčeky. V miske zmiešame med, rakytníkovicu, olej, korenie a mletú škoricu. Touto zmesou dôkladne potrieme šunku z každej strany a pečieme pri teplote 180 stupňov, kým nezlatne, pritom každých desať minút šunku potrieme rakytníkovou zmesou.

Foto - Ilustračný záber

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.