Voňavý rakytníkovo-jablkový parfait

Domáca rakytníkovo-medová horčica
03. 03. 2017
Veľkonočná rakytníková pečená šunka
05. 04. 2017

Voňavý rakytníkovo-jablkový parfait

Postup

Nastrúhajte jablko a premiešajte so šťavou. Rozpusťte želatínu vo vode a varte aspoň päť minút. Pridajte cukor a varte ďalších päť minút, kým tekutina vyzerá ako hrniec plný perál. Skombinujte s jablkom a šťavou a dajte do mrazničky na jednu hodinu a nezabudnite občas premiešať. Medzitým našľahajte šľahačku. Opatrne prišľahajte rakytníkovú masu. Tentoraz nechajte parfait zmraziť dôkladne. Pol hodinu pred servírovaním parfait prevráťte na tanier.

Foto - Ilustračný záber

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *