NOVINKA

Mandľová múka 200g ZP

2.90 

Mandľová múka je výbornou a veľmi výživnou alternatívou k obilninovým múkam. Má vysoký obsah vlákniny, bielkovín a prospešných zdravých tukov. Je zdrojom minerálov, ako sú vápnik, fosfor, horčík a draslík. Má široké využitie v teplej aj studenej kuchyni.

Mandle sú známe svojím vysokým obsahom vitamínu E. Obsahujú aj ďalšie vitamíny a minerály, ako sú horčík, vápnik, draslík, železo a zinok, ako aj veľké množstvo antioxidantov.

Zloženie:
Jadrá mandlí

Použitie:
Mandľová múka je výživnou alternatívou k obilninovým múkam. Má vysoký obsah vlákniny, bielkovín a zdravých tukov. Je bohatým zdrojom minerálov (vápnik, fosfor, horčík, draslík) a má všestranné využitie. Dá sa použiť rovnako ako pšeničná múka – na pečenie chleba, sladkého aj slaného pečiva. Vhodná je aj na zahusťovanie polievok a omáčok, obaľovanie a vyprážanie. Môžete ju pridať do kaší, šalátov či detských výživ. Je veľmi obľúbená aj pri príprave raw jedál.

Alergény:
Výrobok môže obsahovať lepok, škrupinové plody, arašidy, sóju a sezam z dôvodu spracovania potravín metódou krížovej kontaminácie.

Skladovanie:
Skladujte na suchom, tmavom a chladnom mieste.

Ďalšie informácie

Hmotnosť 0.230 kg
Objem

200g